Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018,

Υπηρεσίες

Στις ασφαλιστικές επιχειρήσεις  προσφέρουμε  υπηρεσίες Προβολής και Εκπαίδευσης

ΠΡΟΒΟΛΗ

  • Εξατομικευμένη προβολή των πελατών μας

Στην Insurance Innovation δημιουργούμε προγράμματα προβολής ανάλογα με τις ανάγκες που έχουν οι υποψήφιοι πελάτες μας. Η προβολή γίνεται μέσα από την insuranceforum.gr και τις υπόλοιπες ιστοσελίδες μας και οι ευρύτερες ενέργειές μας διαφέρουν από τις συνηθισμένες διαφημιστικές καταχωρήσεις σε μία ιστοσελίδα.

Προσφέρουμε ένα πλέγμα υπηρεσιών και δημιουργούμε άμεσες γραμμές επικοινωνίας και σχέσεις μεταξύ των πελατών μας και των επαγγελματιών για τους οποίους ενδιαφέρονται.

 

  • Διεξαγωγή διαδικτυακών live εταιρικών παρουσιάσεων

Προβάλλουμε διαδικτυακά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες των πελατών μας προς τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς αλλά και προς στοχευμένες ομάδες πελατών μέσα από την πρωτοποριακή πλατφόρμα του insuranceWebinars.gr, η οποία αποτελεί ένα εξαιρετικά επικοινωνιακό εργαλείο. Με αμεσότητα και ελάχιστο κόστος οι πελάτες μας προβάλουν τις υπηρεσίες τους και ενημερώνουν ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και ομάδες πελατών για τα νέα τους προϊόντα. Συγκεκριμένα:

  • Προβάλλουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των πελατών μας.
  • Δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες ανάπτυξης νέων συνεργασιών και νέων δικτύων για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που επιθυμούν να προωθήσουν οι πελάτες μας.
  • Προσφέρουμε και αναπτύσσουμε ευνοϊκές συνθήκες και άμεσες γραμμές επικοινωνίας για τους πελάτες μας ώστε να έρθουν σε επαφή με υποψήφιους συνεργάτες ή/και καταναλωτικές ομάδες.

Μέσω του insuranceWebinars.gr σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και διεξάγουμε web-παρουσιάσεις με ομιλητές και θεματολογία που οι πελάτες μας επιθυμούν, αφενός παρέχοντας την διαδικτυακή πλατφόρμα και αφετέρου προσελκύοντας το ειδικό ακροατήριο που πραγματικά τους ενδιαφέρει.

 

  • Οι Ημερίδες του insuranceforum.gr

Οι ημερίδες του insuranceforum.gr, μετά από 5 χρόνια επιτυχούς πορείας και αποδοχής από την αγορά, έχουν καθιερωθεί ως ο θεσμός της ετήσιας ενημέρωσης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σε κάθε πόλη της χώρας. Η θεματολογία, το στυλ και το ύφος γύρω από το οποίο κινείται η ροή των ημερίδων καθορίζεται από τις ανάγκες των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών κάθε πόλης σε συνδυασμό με τις ανάγκες προβολής των πελατών μας. Απευθύνονται στο σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς και έχουν ως στόχο την έγκυρη και σφαιρική ενημέρωση των διαμεσολαβητών για τις ελληνικές και ευρωπαϊκές εξελίξεις, για το μέλλον του επαγγέλματος τους και για επίκαιρα θέματα του κλάδου.

Η προβολή των πελατών μας από τις ημερίδες επιτυγχάνεται με στοχευμένες κινήσεις στο target group που τους ενδιαφέρει, δηλαδή προς τα μικρομεσαία και μεγάλα ασφαλιστικά γραφεία της κάθε περιοχής, αλλά και προς τους νέους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Ειδικές ημερίδες μπορούν να σχεδιασθούν με συγκεκριμένη θεματολογία και με αποδέκτες συγκεκριμένες ομάδες καταναλωτών που ενδιαφέρουν τους πελάτες μας.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η Insurance Innovation εξειδικεύεται στην οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων και webinars καθώς και στην διοργάνωση εκπαιδευτικών ημερίδων ειδικά σχεδιασμένων για τους πελάτες της. Συζητάμε μαζί τους για τις πραγματικές εκπαιδευτικές τους ανάγκες τους και δημιουργούμε σεμινάρια και webinars απόλυτα εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις τους.

 

  • Webinars (διαδικτυακά σεμινάρια)

Η Insurance Innovation διοργανώνει webinars που διεξάγονται σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και webinars κατά παραγγελία αναλόγως των αναγκών των πελατών μας, σε οποιαδήποτε μέρα ή ώρα επιθυμούν. Χρησιμοποιούμε μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες στον κόσμο, η οποία παρέχει απόλυτη σταθερότητα και αξιόπιστη μετάδοση. Από τον Σεπτέμβριο του 2014, τα τακτικά εβδομαδιαία webinars διεξάγονται σε συνεργασία με το Ε.Ι.Α.Σ.

 

  • Σεμινάρια

Το insurancewebinars.gr συνεργάζεται με εισηγητές που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στον ασφαλιστικό κλάδο και στα θέματα που εισηγούνται. Η θεματολογία διαμορφώνεται σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας και των συμμετεχόντων. Πέραν των σημειώσεων παρέχουμε και επιπλέον προνόμια στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, όπως δωρεάν webinars, afterwebinarsupport,  κ.α.

 

  • Εκπαιδευτικές Ημερίδες

Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση ημερίδων σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας και της Κύπρου σύμφωνα με τις επιθυμίες των πελατών μας.

Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας στην διοργάνωση ημερίδων εξασφαλίζουν στους πελάτες μας μια πλήρη σειρά υπηρεσιών, από την εύρεση εισηγητών έως την

επιλογή των κατάλληλων χώρων και την κινητοποίηση των τοπικών αγορών. Επίσης, εξασφαλίζεται η προβολή της ημερίδας στα κλαδικά μέσα αλλά και η πρόσθετη προβολή του event μέσω του insuranceForum.gr και του insuranceWebinars.gr και μέσω τρίτων συνεργαζόμενων κλαδικών sites.