Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018,

Projects

 

InsuranceForum.gr

Το insuranceForum.gr βρίσκεται στον αέρα από τον Νοέμβριο του 2010 και ξεκίνησε υπό την μορφή forum συζητήσεων μεταξύ ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Σήμερα αποτελεί το κεντρικό portal ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αφορά με το forum να παραμένει ενεργό και να αποτελεί ένα κέντρο ανταλλαγής πληροφοριών για ζητήματα που αφορούν την ιδιωτική ασφάλιση.

Το insuranceForum.gr δέχεται καθημερινά χιλιάδες επισκέψεις από επαγγελματίες, κυρίως ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και στελέχη επιχειρήσεων, οι οποίοι ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις και ταυτόχρονα παρακολουθούν σε μία σελίδα συγκεντρωμένες όλες τις ειδήσεις του κλάδου, ακόμη και από άλλα κλαδικά ηλεκτρονικά μέσα.

Στο insuranceForum.gr έχουν αναπτυχθεί μέχρι στιγμής χιλιάδες θέματα συζήτησης και αποτελεί πλέον ένα πραγματικά αξιόπιστο εργαλείο ενημέρωσης της ασφαλιστικής αγοράς.

InsuranceWebinars.gr

Το InsuranceWebinars.gr ξεκίνησε την λειτουργία του το Νοέμβριο του 2013 και εξειδικεύεται στην οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων και webinars καθώς και στην διοργάνωση ημερίδων ειδικά σχεδιασμένων για τους πελάτες του. Είναι το πρώτο που έφερε στην Ελλάδα τον θεσμό των ασφαλιστικών webinars, τα οποία είναι διαδικτυακά διαδραστικά σεμινάρια που απευθύνονται στο σύνολο των στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 διεξάγονται εβδομαδιαία προγραμματισμένα webinars σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών-Ε.Ι.Α.Σ.

 

Insurance Publication

Η Insurance Innovation εισήλθε στον εκδοτικό τομέα με το πρώτο βιβλίο – οδηγό για το νέο Ευρωπαϊκό πλαίσιο φερεγγυότητας των ασφαλιστικών επιχειρήσεων με τίτλο «Solvency II–Η μεγάλη εικόνα» με συγγραφέα την οικονομολόγο Μυρτώ Χαμπάκη. Ο προγραμματισμός προβλέπει σειρά εξειδικευμένων εκδόσεων για την ασφαλιστική αγορά το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς και την επιμέλεια και έκδοση ειδικών εντύπων ασφαλιστικών επιχειρήσεων. To βιβλίο «solvency II, Η μεγάλη εικόνα» διατίθεται απο το www.solvencybook.gr

Για εταιρικές παραγγελίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα της Insurance Innovation.

 

InsuranceJobs.gr

Το InsuranceJobs.grξεκινάει την λειτουργία του εντός του 2017 και αποτελεί την πρώτη διαδραστική ιστοσελίδα προσφοράς και ζήτησης εργασίας στο χώρο της ασφαλιστικής αγοράς. Σε συνεργασία με κλαδικές επιχειρήσεις και με επιχειρήσεις εύρεσης/προσφοράς εργασίας θα παρέχει πλήθος υπηρεσιών για τα στελέχη, τους εργαζόμενους αλλά και για όσους επαγγελματίες έχουν σχέσεις με την ασφαλιστική αγορά. Θα παρουσιαστεί online τον Μάρτιο του 2016.

 

Insurance Events

Τα Insurance Events περιλαμβάνουν ημερίδες, συνέδρια και εκδηλώσεις του ασφαλιστικού κλάδου που διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα. Αντικείμενο τους είναι η παρουσίαση, η συζήτηση και γενικότερα η ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις, τα προβλήματα και τις ανάγκες της αγοράς και ιδιαίτερα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Τα ασφαλιστικά events διοργανώνονται και διεξάγονται από την InsuranceInnovation με την συνεργασία ασφαλιστικών εταιρειών, φορέων και συλλόγων του κλάδου. Διοργανώνονται επίσης ειδικές εκδηλώσεις κατά παραγγελία με συγκεκριμένο αντικείμενο και θεματολογία σε οποιαδήποτε πόλη της χώρας μας και στην Κύπρο.